Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'polarity'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to the motorhome forum
    • Motorhome news
    • New Member Introductions
  • Motorhome Talk
    • Motorhome Chat
    • Motorhome Insurance
    • Rallies and Get Togethers
    • For sale
    • eBay listings
  • Motorhome Holidays
    • Motorhome Holidays
    • Motorhome Aires (Stopovers)
    • Parking places and fuel stops
  • Technical forums
    • Top Tips
    • Motorhome Accessories, Equipment and Gadgets
    • Motorhome Chassis and Mechanicals
    • Motorhome Bodywork
    • Motorhome Electrics
    • Motorhome Gas
    • Motorhome Water
  • Manufacturers
    • Autosleeper Motorhomes
    • AutoTrail Motorhomes
    • Bailey Motorhomes
    • Elddis Motorhomes
    • Hymer Motorhomes
    • Swift Motorhomes
    • Other makes of motorhome
  • Touring Caravans
    • Caravan Owners' Forum

Blogs

  • MEG55's Blog
  • elizabethswan's tips
  • Nethernut's Blog
  • New Caravans
  • regal's Blog
  • AndreaWilson's Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Motorhome

Found 1 result

  1. Hi everyone, we have been using our EHU cable for our van plugged into the mains at home for about 4 weeks (with an adaptor) with no problem. But this week we went away to a campsite , plugged into the electric source, the polarity warning light came on and the cable would only transmit power with the PMS switch in the van in the Off position. The campsite owner lent us a cable for the duration of our stay which worked fine so van is OK, just seems our cable is faulty. Any ideas what caused it? Is is fixable? Thanks.
×
×
  • Create New...