Jump to content
Sign in to follow this  
Lynne

Mrs

Recommended Posts

We have a sealed battery for our motorhome, less than a year old. It has lost all its charge, despite regular use of our MH, and the van being left on mains charge during the last ninety if cold weather. Any advice gratefully received. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI Lynne, there could be several reasons for your problem but logic suggests your mains charging could be at fault, a multimeter at the van end of the cable will confirm if power is reaching your vehicle while plugged in (very carefully of course)

There should be a fused power converter connected to the power input plug for the cable, pays to check a fuse has not "tripped out"

Lastly you could have a short circuit up to or after the battery, it may be best to get a qualified person to check the system if nothing obvious.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lynne

 

Are you referring to the leisure battery or the cab battery. If its the latter its quite likely that it is not being charged by the EHU depending on the system you have.

 

David

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...